Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Hagymás-borsos pecsenye

  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő: 60 perc
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Hányan tették saját recepttárjukba: 1
  • Hányan küldték tovább: 0

Hozzávalók:

  • 6 szelet karaj (csont nélkül) vagy comb
  • ételízesítő
  • bors
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • olaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, olajon átpirítjuk mindkét oldalát. Hozzáadjuk a fűszereket, borsot
bőségesen, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.

Mikor felfő és eléggé forr, a vöröshagymát nem nagyon vékony szeletekben rákarikázzuk, ezzel készre főzzük. Ha nem lenne elég a lé a szaftnak, lehet még vízzel pótolni.

Burgonyapüré, krokett illik hozzá. Jó étvágyat!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 21
Heti: 61
Havi: 489
Össz.: 93 738

Látogatottság növelés
Oldal: Hagymás borsos pecsenye
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2024 - kajo-kajo.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »