Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

hozzávalók 4 főre 

  • 1 kg szaftos sertéshús (lapocka vagy tarja)
  • 30 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg csemege szalonna 
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 kicsi paradicsom konzerv
  • 1 ek majoranna (ízlés szerint)
  • 1 mk bors (ízlés szerint)
  • só ízlés szerint
  • 1,5 kg burgonya
  • olaj a sütéshez 

story 

Ma nálunk ez volt a vasárnapi ebéd.

elkészítés 

  1. A szalonnát nagyon vékony, kb. 2 cm hosszú csíkokra vágjuk, és kisütjük ropogósra. (Lassú tűzön pirítsuk, mert könnyen megég!)
  2. Ezután belekeverjük az előzőleg felkockázott hagymát, és fedő alatt üvegesre pároljuk.
  3. A csíkokra vágott húst beletesszük, megsózzuk, és fehéredésig sütjük.
  4. Belekeverjük a paradicsomszószt, a majorannát és a borsot.
  5. Felöntjük egy pohár vízzel, és puhára főzzük.
  6. Beletesszük az összepaszírozott fokhagymát, és zsírjára sütjük.
  7. A hússal egyidejűleg feltesszük a megmosott burgonyát héjával főni.
  8. Ha megfőtt, leöntjük róla a vízet, hagyjuk kihűlni.
  9. Ha kihűlt, meghámozzuk, és kockákra vágjuk.
  10. Forró olajban megsütjük, és a húshoz keverjük, és szükség esetén még megsózzuk.
  11. Melegen tálaljuk




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 21
Heti: 62
Havi: 490
Össz.: 93 739

Látogatottság növelés
Oldal: Brassói
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2024 - kajo-kajo.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »